Strukton, trots op winst Low Car Diet + ...

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

20/05/2016 16:14
Op 19 mei werd bekend dat Strukton de winnaar is van het Low Car Diet, de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland. Wij zijn daar enorm trots op! Al sinds de piloteditie van het Low Car Diet in 2012 doen wij mee. Tijdens de editie van april 2016 reisden wij 64% schoner, reduceerden wij daarmee 7,5ton CO2, reisden wij bijna 80.000 km schoner en reden wij 15% minder kilometers. Wij gaan hiermee door!

Niet alleen waren wij het bedrijf dat de grootste verandering realiseerde. Onze collega Herman van Meijl fietste in april maar liefst 1100 woon-werkkilometers en legde daarmee van alle deelnemers uit het land de meeste fietskilometers af. Hij nam namens Strukton de beide prijzen in ontvangst.
Duurzame mobiliteit
Gedragsverandering is een sterk bepalende factor om op te schuiven naar meer duurzame mobiliteit. Een wedstrijd als het Low Car Diet helpt om zo'n gedragsverandering teweeg te brengen.


“Elke keer dat wij meedoen met het Low Car Diet hebben we meer deelnemers en wordt er meer over gepraat. We merken ook dat veel deelnemers hun gedrag blijvend aanpassen op basis van hun ervaringen tijdens het Low Car Diet. Dat is goed voor het milieu en voor de vitaliteit van onze mensen.”
Tjark de Vries, directeur Strukton Rail Nederland
Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, start de volgende editie van het Low Car Diet. Dan doen wij zeker weer mee!

+

Lascertificaat bevestigt kwaliteit Strukton Rolling Stock
20 mei 2016. Strukton Rolling Stock heeft het lascertificaat voor de kwaliteitsnorm EN 15085 behaald. Deze norm bepaalt de kwaliteitsborging en bewijsvoering met betrekking tot laswerk aan rollend materieel en onderdelen daarvan. Met het behalen van het certificaat bewijst Strukton Rolling Stock zijn hoge kwaliteitsstandaard.
Strukton Rolling Stock levert elektrische onderdelen voor de aandrijving en besturing van onder andere locomotieven en treinstellen. Die onderdelen zitten in een gelaste metalen behuizing, die deels aan de buitenzijde van het rollend materieel is gemonteerd.

Omwille van de veiligheid wordt de wet- en regelgeving voor dit laswerk steeds verder aangescherpt. Steeds meer klanten eisen daarom dat leveranciers aan de hoogste norm, EN 15085, voldoen. Die norm bepaalt de kwaliteitsborging en bewijsvoering met betrekking tot laswerk aan rollend materieel en onderdelen daarvan. Binnen het reeds lopende Siemens Neoval project in Frankrijk geldt het voldoen aan deze lasnorm voor Strukton Rolling Stock als een concrete voorwaarde.

Op 24 april heeft SLV uit Duisburg een certificatie-audit uitgevoerd. Met positief resultaat. Strukton Rolling Stock staat nu op de lijst met gecertificeerde bedrijven op http://www.en15085.net/. In Nederland zijn er nog niet veel partijen die hieraan voldoen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL