Osisko kondigt overeenkomst aan om royalty te verwerven op Tocantinzinho-project

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/07/2021 06:25
MONTREAL, 26 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - Osisko Gold Royalties Ltd. (het " Bedrijf " of " Osisko ") (TSX en NYSE: OR) is verheugd aan te kondigen dat het een royalty-overdrachtsovereenkomst is aangegaan met Sailfish Royalty Corp. (" Sailfish ") op grond waarvan Osisko heeft ingestemd met het verwerven van een royalty van maximaal 2,75% netto smelterrendement (" NSR ") op het Tocantinzinho goudproject (" Tocantinzinho "), geëxploiteerd door Eldorado Gold Corporation (" Eldorado "), voor een contante vergoeding van US $ 10 miljoen.

Tocantinzinho is een volledig gelicentieerd open-pit goudmijnproject, klaar om met de bouw te beginnen, en gelegen in de staat Para, Brazilië. Het project heeft een minerale inventaris die voldoet aan NI 43-101 van 39 Mt met een classificatie van 1,42 g / t goud, voor 1,78 Moz goud in de categorie van bewezen en waarschijnlijke minerale hulpbronnen, die zijn opgenomen in de 46 Mt met een cijfer van 1,37 g / t goud, voor 2,03 Moz goud in de categorie gemeten en aangegeven minerale hulpbronnen, en 0,6 Mt met een cijfer van 0,90 g / t goud voor 17 Koz goud in de categorie afgeleide hulpbronnen.

Eldorado heeft in 2015 een haalbaarheidsstudie over het project afgerond en in 2019 is door het bedrijf een bijgewerkt technisch rapport gepubliceerd dat een mijnlevensduur van 10 jaar definieert met een jaarlijkse goudproductie van 170 Koz. $ 615 per ons. De royalty dekt alle bekende minerale reserves en hulpbronnen van het Tocantinzinho-project zoals voorzien, evenals de 28.275 hectare aangrenzend gebied.

De exploitant van Tocantinzinho heeft een eenmalige kortingsoptie in verband met de royalty. Op het moment van de bouw van het project zal de exploitant een betaling van US $ 5,5 miljoen kunnen doen om het percentage van de royalty met ongeveer 2% te verlagen tot 0,75%. Op grond van een bestaande overeenkomst met Sailfish is de vergoeding van de royaltyvermindering verschuldigd aan de oorspronkelijke eigenaren van de royaltyrente.

Sandeep Singh, President en CEO van Osisko: "We zijn verheugd om blootstelling te krijgen aan een groot goudproject dat klaar is voor constructie met potentieel voor groei op diepte en op de aangrenzende landpositie. , allemaal in een regio van Brazilië met veel mijnen in operatie. »

Gekwalificeerd persoon

De wetenschappelijke en technische inhoud van dit persbericht is beoordeeld en goedgekeurd door Guy Desharnais, Ph.D., P.Geo., Vice-President, Project Assessment bij Redevances Aurifères Osisko Ltée, en "Qualified Person" onder NI 43-101 inzake openbaarmaking van mijnbouwprojecten (“Verordening 43-101”).

media,
Innovation in Tokyo: a sustainable hockey field. Lees elders meer



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL