Oproep geopend voor projecten voor programma Kennis op Maat

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/09/2021 08:37
De Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen roepen partijen op projecten in te dienen binnen het programma Kennis op Maat.

Wageningen Research reserveert voor dit programma jaarlijks 2,5 miljoen euro (exclusief BTW) voor de vertaling van bestaande kennis uit onderzoek en praktijk naar handelingsperspectief voor de (toekomstige) MKB-ers. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoek.

Kennis op maat

Projecten kunnen worden ingediend door bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Het budget van het programma bestaat uit WR-capaciteit. Private partijen moeten minstens 1/3 van het projectbudget bijdragen. Er is ook ruimte voor projecten waarin bedrijven, groene onderwijsinstellingen (HBO en MBO) en WR samenwerken. In dit geval kan de cofinanciering ook van de onderwijsinstellingen komen.

De tweede oproep van 2021 gaat per 1 oktober open. De deadline van indienen van voorstellen is 1 november 2021 24.00 uur. Er is in totaal 2.5 M€ WR-capaciteit per jaar beschikbaar voor MKB-KoM-projecten envoor netwerkactiviteiten binnen KoM-projecten te besteden. Het streven is dat de toegekende projecten op 1 januari 2022 van start gaan.

Meer informatie Kennis op Maat
ga naar
https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Oproep-geopend-voor-projecten-voor-programma-Kennis-op-Maat.htm



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL