Groen Kennisnet beperkt bereikbaar

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/10/2021 08:12
Op 15 oktober presenteren we ons geheel vernieuwde platform. Omdat we technisch het een en ander omzetten op donderdag 14 oktober, kan het zijn dat onze website dan minder goed bereikbaar is dan u van ons gewend bent. De leermodules zoals de beeldenbank blijven gewoon beschikbaar.

Op 15 oktober presenteren we het vernieuwde Groen Kennisnet. Deze website ziet er niet alleen een stuk moderner en gebruiksvriendelijker uit dan de huidige site, de code waarop de site draait hebben we ook flink onder handen genomen. Tijdens het omzetten van de oude naar de nieuwe situatie kunnen we helaas tijdelijk niet online blijven. In deze video zie je hoe Groen Kennisnet straks werkt:

Het Nieuwe Groen Kennisnet

Een nieuwe site vraagt om een feestelijke lancering. Kom op vrijdag 15 oktober naar de onthulling van dit platform en zie als één van de eersten hoe het vernieuwde platform werkt. Meer informatie over dit event is te vinden in de uitnodiging.

Wiki blijft beschikbaar

Voor de cursisten, docenten en beelden-bankers hebben we goed nieuws: De wiki-omgeving van Groen Kennisnet zal komende dagen gewoon beschikbaar blijven. We hebben de wiki namelijk van de week alvast voorzien van een moderner design.

Groene Kennis

We hebben ons uiterste best gedaan om alle kennis-items uit het huidige groen kennisnet een plek te geven op het nieuwe platform. Ons uitgebreide nieuwsarchief, de dossiers, lectoratenpagina’s, onderwijsmateriaal en vakbladartikelen zijn straks allemaal weer gewoon te terug te vinden op de website.

Aanmelden go-live event 15 oktober
ga naar
https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Groen-Kennisnet-beperkt-bereikbaar.htmBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL