Nieuwe website biokennis.nl nu live!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 20/01/2023 06:45
De nieuwe BioKennissite is gelanceerd. BioKennis is van oudsher de plek waar je kennis kunt vinden over biologische landbouw en voeding. De site is nu volledig vernieuwd en onderdeel van Groen Kennisnet.

Tijdens de biokennisweek is de nieuwe website gelanceerd gedurende het webinar ‘BioKennis op Groen Kennisnet’. In het webinar wordt verteld over de geschiedenis en het belang van de site. Op de nieuwe site zijn er naast nieuwe dossiers ook kennisclips over agroforestry en strokenteelt bij gekomen. Daarnaast zijn vertrouwde mogelijkheden terug te vinden zoals de wiki biologisch ondernemen voor het MBO onderwijs, en reeds bestaande dossiers. Ook is er toegang tot de databank waarin 25 jaar kennis en onderzoeksresultaten voor de biologische sector zijn opgeslagen. De nieuwe Biokennis website en de vernieuwde BioKennisbank zijn het resultaat van het Kennis op Maat project Biologisch: inspriatiebron voor Kringlooplandbouw.


zie & lees meer op
https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/nieuwe-website-biokennis.nl-nu-liveBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL