Zo bereik je je duurzaamheidsdoelen (met SAP Cloud for Sustainable Enterprises)

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/01/2023 10:02
??Duurzaamheid in het bedrijfsleven was nog nooit zó relevant. Je staat onder druk om transparant te zijn over je data en processen. SAP helpt je daarbij met oplossingen voor duurzaamheidsbeheer voor ESG-rapportage, klimaatactie, circulaire economie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In dit artikel verkennen we het applicatieportfolio dat SAP voor jouw duurzaamheidstrategie aanbiedt.

SAP streeft naar een wereld met nul emissies, nul afval en absoluut geen ongelijkheid. Zij benaderen duurzaamheid als bedrijf door een positieve economische, sociale en milieu-impact te creëren binnen de grenzen van onze planeet – met speciale aandacht voor klimaatactie, circulaire economie en sociale verantwoordelijkheid.

Oplossingen voor duurzaamheid van SAP bieden functionaliteit binnen de hele organisatie en branchespecifieke functies. Ze kunnen je helpen om duurzaamheid in jouw bedrijf op schaal te integreren door activiteiten, ervaring en financiële inzichten in je centrale bedrijfsprocessen op te nemen.??
luister naar de video op
https://www.ctac.nl/blog/zo-bereik-je-je-duurzaamheidsdoelen-met-sap-cloud-for-sustainable-enterprises/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL