Openbaarmaking van kennisgeving ontvangen van Templeton Investment Counsel, LLC

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/09/2022 06:30
Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron een kennisgeving ontvangen van Templeton Investment Counsel, LLC.

Kennisgeving van Templeton Investment Counsel, LLC

Op 15 september 2022 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Templeton Investment Counsel, LLC op 13 september 2022 de laagste kennisgevingsdrempel van 3% heeft overschreden door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
De kennisgeving wordt gedaan door een ‘persoon die alleen kennis geeft’.
Op 13 september 2022 bezit Templeton Investment Counsel, LLC in totaal 2.136.016 stemrechten.
Op basis van de noemer van 72.992.654 (totaal aantal stemrechten), bezit Templeton Investment Counsel, LLC op 13 september 2022 2,93% van het totaal aantal stemrechten.
Templeton Investment Counsel, LLC is een 100% dochtermaatschappij van Templeton Worldwide Inc., een 100% dochteronderneming van Franklin Resources, Inc.
Templeton Investment Counsel, LLC maakt gebruik van de vrijstelling van de verplichting om haar deelnemingen samen te voegen uit hoofde van artikel 11, paragraaf 2 van de wet van 2 mei 2007 en artikel 21 van het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008.
Als gevolg van een wijziging in de vermogensbeheerovereenkomst heeft Templeton Investment Counsel, LLC niet langer de stembevoegdheid over de aandelen van haar cliëntenrekening, en dit heeft geleid tot een vermindering van het stemrecht van Templeton Investment Counsel, LLC in Fagron. De cliënt is nu verantwoordelijk voor de uitoefening van de stemrechten op de aandelen.
De (engelstalige) kennisgeving van Templeton Investment Counsel, LLC kan worden geraadpleegd via deze link.

Voor meer informatie

Karen Berg

Global Investor Relations Manager

Tel. +31 6 53 44 91 99

karen.berg@fagron.comBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL