DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN DE VENNOOTSCHAP ACOMO VINDT UITSLUITEND PLAATS VIA EEN LIVE WEBINAR

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

30/11/2020 18:25
ROTTERDAM (NL) 30 NOVEMBER 2020
Amsterdam Commodities N.V. (Acomo), de aan de Euronext Amsterdam genoteerde handelsonderneming in specerijen, noten, eetbare zaden, thee en voedingsingrediënten, kondigt vandaag aan dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA) zal worden omgezet naar een uitsluitend via internet te volgen live webinar.
De BAVA-webinar zal gehouden worden op de oorspronkelijk geplande datum, dinsdag 22 december 2020 om 12.00 uur (CET). Stemmen vindt uitsluitend plaats via proxy voting. Vragen die uiterlijk 72 uur voorafgaand aan de vergadering door aandeelhouders zijn ingestuurd, worden in behandeling genomen en beantwoord tijdens de BAVA-webinar.
Stemmen | instructies en deadline
Aandeelhouders kunnen hun steminstructies indienen via hun intermediair of via de portal van de ABN AMRO
Bank (www.abnamro.com/evoting). Op de Acomo website is een uitgebreide instructie te vinden van de ABN
AMRO Bank www.acomo.nl/wp-content/uploads/2020/11/How-to-submit-voting-instructions-EGM-Acomo.pdf.
De uiterste datum voor het indienen van de steminstructies is dinsdag 15 december 2020 om 17:00 uur CET. Let
op, het kan zijn dat uw intermediair een andere uiterste datum hanteert.
Webinar | toegang en registratiedeadline
Om deze virtuele BAVA bij te wonen en in te loggen, wordt aandeelhouders verzocht zich aan te melden via het registratieformulier dat op de website van Acomo is gepubliceerd www.acomo.nl/wp-content/uploads/2020/11/Acomo-EGM_registration-form.docx.
Dit registratieformulier moet uiterlijk op of voor dinsdag 15 december 2020 om 17:00 uur CET gemaild worden naar investorrelations@acomo.nl.
Voorafgaand aan de vergadering ontvangen aandeelhouders die zich hebben aangemeld om de webinar bij te wonen een gepersonaliseerde link die toegang geeft tot de BAVA.
Vragen van aandeelhouders | instructies en deadline indienen
Aandeelhouders worden uitgenodigd om uiterlijk 72 uur voorafgaand aan de vergadering vragen in te dienen middels een speciaal formulier dat is gepubliceerd op de Acomo website www.acomo.nl/wp-content/uploads/2020/11/Acomo-EGM_questions-form.docx. Vragen die niet tijdig zijn ingediend zullen niet worden behandeld tijdens het webinar. Aandeelhouders die tijdig en volgens deze instructies vragen hebben ingediend mogen tijdens het webinar follow-up vragen stellen door gebruik te
maken van de chat-functionaliteit zoals ondersteund door de webinartechnologie. De ingediende vragen zullen worden gegroepeerd en tijdens de BAVA worden behandeld.
Alle vragen dienen uiterlijk 72 uur voorafgaand aan de vergadering te zijn verstuurd naar investorrelations@acomo.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL