Kindervoedingsmerk Friso is terug op de Nederlandse markt

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/09/2021 11:18
Na zeven jaar van afwezigheid is FrieslandCampina’s kindervoedingsmerk Friso vanaf september weer verkrijgbaar in Nederland via de grootste Nederlandse online retailer Bol.com en Friso.nl. Een belangrijke ontwikkeling voor het Friso-merk, dat vanwege de Nederlandse herkomst en hoge kwaliteit erg populair is bij veel ouders in Azië.

Berndt Kodden, President FrieslandCampina Specialised Nutrition: “Met onze 150 jaar aan Nederlandse zuivelexpertise weten we wat belangrijk is voor kleine kinderen. Friso staat voor premiumkwaliteit van gras to glas. Dat mag gewoon niet ontbreken op de Nederlandse markt.”

Opgroeien doe je niet zomaar
De lancering van Friso in Nederland wordt ondersteund met een campagne met de titel “Opgroeien doe je niet zomaar”, waarin kleine kinderen grote ambities hebben om bijvoorbeeld manager, influencer of culinair recensent te worden. En dat gaat met vallen en opstaan en uiteraard met de juiste voeding*.

Over Friso
Friso is één van de grootste merken van FrieslandCampina. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 25 landen. De producten van Friso zijn voor verschillende leeftijdscategorieën: baby, peuter en kleuter. Via Bol.com en Friso.nl zijn de producten Frisolac 1, Friso 2 en Friso 3 verkrijgbaar.

Na korte tijd in handen zijn geweest van een ander bedrijf, heeft FrieslandCampina in 2014 de merkenrechten van Friso in Nederland teruggekocht. Dit onder voorwaarde gedurende zeven jaar alleen via de apotheek te verkopen en geen promotie of media-uitingen te doen.

* Borstvoeding is de beste voeding voor de ontwikkeling van je baby.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL