SAP beveiligt bedrijfssoftware met Secude

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/01/2011 10:57
Bedrijfssoftwareleverancier SAP neemt een aantal activiteiten van Secude over. Dit is een Zwitserse leverancier van beveiligingssoftware. Het gaat om software voor beveiliging, identiteits- en toegangbeheer. Daarnaast neemt SAP de ontwikkel- en adviestak van het bedrijf over. Door de overname kan de softwareleverancier voortaan de beveiliging van de client-server communicatie leveren zonder tussenkomst van een externe partij. Financiƫle details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Door de toevoeging van de beveiligingssoftware hoopt SAP zijn bedrijfssoftware beter te beveiligen tegen internetcriminelen. De overgenomen producten hebben de naam Secude Login en Enterprise Single Sign-On en worden toegevoegd aan het SAP Netweaver Identity Management-systeem.

De softwarereus meldt dat die producten in het tweede kwartaal van 2011 kosteloos worden toegevoegd. De leverancier verwacht de overname voor februari 2011 af te ronden.

SAP en de Zwitserse leverancier van beveiligingssoftware werken al 15 jaar samen. Secude gaat zich na de overname volledig richten op gegevensbeveiliging. Het gaat onder andere om het product FinallySecure






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL