Corbion huurt 1.000 m^2 kantoorruimte in Piet Hein Buildings Amsterdam

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/03/2014 11:19
20 Maart 2014 11:30 Corbion huurt 1.000 m^2 kantoorruimte in Piet Hein Buildings in Amsterdam centrum

Corbion Group Netherlands B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.055 m^2 kantoorruimte met dakterras op de zesde verdieping van gebouw Piet Hein Buildings Blauw aan de Piet Heinkade 125 t/m 127 in Amsterdam. De huurovereenkomst is gesloten met eigenaar Piet Hein Buildings B.V..

Piet Hein Buildings is het nieuwste kantoorgebouw in het centrum van Amsterdam. De locatie aan de Piet Heinkade nabij het Muziekgebouw is optimaal bereikbaar met zowel openbaar vervoer als per auto. Het gebouw heeft een zeer goede parkeernorm en biedt uiteenlopende voorzieningen in het gebouw en in de directe omgeving. Het kantoorgebouw bestaat uit drie kantoordelen: Rood, Wit en Blauw. Onlangs is het bedrijfsrestaurant en vergadercentrum `De Kombuis' in Piet Hein Buildings geopend. Dit restaurant is gevestigd op de begane grond tussen de entreehallen van de gebouwen Rood en Wit. Het is toegankelijk voor alle huurders en hun gasten in Piet Hein Buildings.

JLL trad op namens verhuurder Piet Hein Buildings B.V. in collegiale samenwerking met CBRE en DRS Makelaars, DTZ Zadelhoff trad op namens huurder Corbion Group Netherlands B.V.. Met de komst van Corbion Group Netherlands B.V. is er in totaal 7.000 m^2 verhuurd in Piet Hein Buildings. Er is nog circa 20.000 m^2 kantoorruimte beschikbaar in dit multi-tenant gebouw. *

Contacts:
Ingrid Wallisch

reactie XEA.nl
Wij hebben contact gehad over het afstoten van Diemen. Het gebouw is eigendom van Corbion(pensioenfonds) en wat ermee gaat gebeuren is nog onduidelijk. Verkoop zal de eerste optie zijn, maar het klimaat is niet gunstig.
Ook hier zullen wij vragen overstellen in de AVA van 12 mei a.s. te Schiphol Oost.
Wij hadden in eerdere AVA's al opmerkingen en vragen gesteld, CSM zit in een te ruim jasje en wat gaat U doen?
Dus verhuizen naar de Piet Heinkade is het geworden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL