Simac ondersteunt het onderwijs

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/03/2008 13:40
Simac voelt zich zeer betrokken bij het onderwijs. Het is niet voor niets dat Simac het onderwijs als strategisch speerpunt heeft benoemd.
Deze betrokkenheid beperkt zich niet alleen tot Simac Onderwijs, de grootste aanbieder van totaaloplossingen op ICT-gebied voor het gehele onderwijsveld, maar strekt zich ook uit tot andere gebieden.

De kwaliteit van met name het ICT-onderwijs ligt ons ook na aan het hart. Daarom heeft Simac ICT op 22 februari jl. een convenant ‘Partner in Education’ ondertekend met Fontys Hogeschool ICT. Het partnership omvat een periode van vier jaar en heeft als doel meer afgestudeerden voor de ICT-arbeidsmarkt beschikbaar te krijgen.
Tevens treedt Simac op als sponsor van de Fontys I-scriptieprijs. De eerste afgestudeerden ontvingen 22 februari jl. deze prijs. U leest hierover meer in bijgaand nieuwsbericht van Fontys.

Hoogwaardige IT trainingen voor onderwijsinstellingen.
Info Support BV en Simac Onderwijs BV hebben op 21 februari jl. hun handtekening gezet onder een unieke samenwerkingsovereenkomst.

Deze overeenkomst houdt in dat medewerkers van onderwijsinstellingen van primair tot universitair onderwijs voortaan via Simac Onderwijs de IT-trainingen van Info Support kunnen volgen tegen gunstige voorwaarden.

Deze samenwerking onderstreept eens te meer wat Simac Onderwijs is voor het onderwijs: Totaalaanbieder van samenhangende producten en diensten op het gebied van de informatievoorziening en ICT-infrastructuur. Simac Onderwijs realiseert dit samen met diverse gespecialiseerde partners. Daar hoort Info Support nu ook bij!

Simac Onderwijs krijgt regelmatig vragen van klanten naar IT-trainingen. Vooral in het Voortgezet Onderwijs vindt op dit moment een inhaalslag plaats en wordt de organisatie van de IT steeds professioneler. Daarnaast volgen de ontwikkelingen in de IT elkaar snel op. Dit leidt tot een permanente vraag naar kwalitatief hoogwaardige scholing in dit vakgebied.

Het Kenniscentrum van Info Support is specialist op het gebied van IT-trainingen en heeft al jarenlange ervaring met het opleiden van IT-professionals. Daarbij onderscheidt Info Support zich in de markt door niet alleen vanuit de theorie les te geven, maar door middel van haar marktgerichte units ook in de praktijk actief te zijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL