ABLYNX PRESENTEERT HAAR VOORUITGANG IN 2011 EN HAAR STRATEGIE VOOR 2012 TIJDENS DE 30e JAARLIJKSE J.P. MORGAN HEALTHCARE CONFERENTIE

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/01/2012 18:45
GENT, België, 9 januari 2012 - Ablynx Euronext Brussels: ABLX] heeft vandaag meegedeeld dat zij tijdens de 30e jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare conferentie in San Francisco, 9-12 januari 2012, een overzicht zal geven van haar vooruitgang in 2011, samen met een samenvatting van haar evoluerende strategie en een overzicht van haar portefeuille en prioriteiten voor 2012.

In de loop van 2011 heeft Ablynx zowel op commercieel als op klinisch vlak aanzienlijke vooruitgang geboekt. De liquide middelen aan het einde van 2011 zullen naar verwachting op meer dan EUR80M uitkomen, met inbegrip van EUR12M van de EUR20M afsluitingsbetaling uit de derde overeenkomst voor gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling met Merck Serono. Tijdens het afgelopen jaar hebben vier Fase II klinische studies van op Nanobody®-gebaseerde producten vooruitgang geboekt of deze werden voltooid, waarbij in één studie klinische proof-of-concept in een patiëntenpopulatie werd bereikt. Verder werd in vijf Fase I klinische studies vooruitgang geboekt of deze werden voltooid.

In 2012 zal Ablynx zich richten op haar meest vergevorderde klinische programma's, met inbegrip van ALX-0061 (anti-IL-6R) in reumatoïde artritis (RA), ALX-0081/ALX-0681 (anti-vWF) in trombotische trombocytopenische purpura (TTP), ATN-103 (anti-TNFα) in RA, ALX-0171 (anti-RSV) tegen infecties met het respiratoire syncytiale virus, als ook op de gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's met Merck Serono. De Vennootschap zal de brede toepasbaarheid van het Nanobody-platform verder blijven benutten en zij beoogt om verdere partnerships aan te gaan om zo maximale waarde te creeëren door langs deze weg toegang te krijgen tot externe middelen en capaciteiten. Goed financieel beheer zal uiterst belangrijk blijven en de doelstelling voor de netto cash burn voor 2012 zal variëren tussen EUR 20M en EUR 25M.

De gedetailleerde presentatie is beschikbaar op de bedrijfswebsite van Ablynx onder "Investeerders": www.ablynx.com/nl/investors/overview/. Dr Edwin Moses, Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van Ablynx, zal een presentatie geven op woensdag 11 januari 2012 om 15u30 PST / 00u30 CET (Belgische tijd). De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via de homepagina van Ablynx' website (www.ablynx.com). Een herhaling van de webcast blijft gedurende 30 dagen beschikbaar op de website.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL