Samenwerking Quadira en Ctac

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

07/12/2016 18:07
Bedrijven helpen op het gebied van output management; Dat was wat Hajo Kanters, directeur van Quadira, voor ogen had toen hij zijn bedrijf oprichtte. Samen met Sales en Partner manager Dennis Wolf vertelt hij in onderstaande video over de samenwerking met Ctac.

Output management is “Het opmaken en versturen van documenten uit verschillende systemen” aldus Kanters. Dit kan met Advanced Forms van Quadira. De kracht van de oplossing zit hem in het eenvoudig samenstellen van documenten met data uit de Dynamics NAV applicatie, maar ook uit andere bronnen. Gebruiksvriendelijkheid speelt een belangrijke rol, de software is bij Quadira zo ontwikkeld dat mensen er in een hele korte tijd zelf mee aan de slag kunnen.

Ctac ontving van Quadira dit jaar de prijs voor “Meest innovatieve partner” vanwege de manier van out-of-the-box denken die werd getoond. Meer informatie hierover en over de oplossing van Quadira zie je in de video.

zie de video
https://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/December-2016/Samenwerking-Quadira-en-Ctac

d.d. 12 dec. 2016
CTAC op de 84 ste plek, staat in het
Computable 100 werkgeversonderzoek 2016



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL