Strukton, Opdracht onderhoud KPN-kantoorpanden gegund aan Strukton Worksphere

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 25/09/2015 09:55
KPN heeft het prestatiecontract voor het beheer en onderhoud van een twintigtal Nederlandse kantoorpanden gegund aan Strukton Worksphere. Verspreid over heel Nederland zal het beheer en onderhoud van alle E- en W-installaties in 21 panden in 12 steden met ruim 200.000 m2 bruto vloeroppervlak door Strukton Worksphere worden uitgevoerd. Ontzorgen, ongestoorde bedrijfsvoering en transparantie zijn de uitgangspunten voor dit driejarig onderhoudscontract.
Of het nu in Den Haag, Houten, Groningen, Apeldoorn of Eindhoven is, het beheer en onderhoud en storingen aan de installaties in de KPN-kantoorgebouwen worden vanaf nu door de servicemonteurs en –technici van Strukton Worksphere uitgevoerd en verholpen.
NEN3140
Na een uitgebreide selectieprocedure, waarbij zowel prijs- als kwaliteitscriteria zijn gewogen, koos KPN voor Strukton Worksphere. Al het beheer en onderhoud van E- en W-installaties, liften en beveiligingsinstallaties wordt nu door Strukton Worksphere uitgevoerd. Ook neemt Strukton Worksphere alle aan de NEN3140 gekoppelde werkzaamheden tot en met installatieverantwoordelijkheid op zich.
Eigen klantenportal voor KPN
Via de speciaal ingerichte klantenportal kan KPN op ieder moment de status van alle installaties, de wettelijke keuringen, meldingen en activiteiten inzien. Zo heeft KPN via één systeem 24/7 inzicht in de status van al haar panden en installaties. Ook draagt dit bij aan het ISO14001 certificaat van KPN. Kennis van de installaties, de speciaal ontwikkelde klantenportal en transparantie van de dienstverlening worden zo ingezet om medewerkers en klanten van KPN een ongestoorde dienstverlening te bieden.

Het aandeel Oranjewoud komt niet van z'n plaat af(red.XEA.nl).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL