Strukton, uitbreiding 380 kV station Gemini in stroomversnelling.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 29/02/2016 16:35
Letterlijk en figuurlijk in een stroomversnelling werkt Strukton Systems aan de uitbreiding van een 380 kV substation Gemini in Eemshaven. Begin november lag de aanvraag op de burelen van Strukton Systems in Hengelo. Al vóór de kerst startte Strukton Systems met de voorbereidende werkzaamheden, om op tijd dit project te kunnen realiseren. Inmiddels is de demontage en verhuizing van het veld voltooid en zijn we druk bezig met het opbouwen op de nieuwe locatie. Eind april van dit jaar moet de klus geklaard zijn.

Strukton Systems werkt in opdracht van Van Oord Offshore Wind Power B.V. aan de verhuizing van een 380kV compensatieveld van het substation van TenneT in Krimpen aan de IJssel naar het onshore substation Gemini in Eemshaven. Dit veld voorziet in de tijdelijke behoefte van het Gemini windpark om te voldoen aan de netcode van TenneT. De activiteiten van Strukton Systems omvatten de demontage, het verpakken, het transport en de montage op locatie. Uiteraard verzorgt Strukton de werkzaamheden in overeenstemming met de veiligheidseisen van TenneT die gelden voor dit soort hoogspanningsstations. Naast deze verhuizing is Strukton Systems ook gevraagd om de secundaire engineering en de aansluiting van de bediening en beveiliging op de nieuwe locatie voor zijn rekening te nemen.

reactie XEA.nl
Strukton haalt de ene na de andere opdracht binnen. Strukton is onderdeel van Oranjewoud, die een beursnotering heeft, maar in onze ogen een duidelijk te lage prijs weergeeft. In de AVA's horen wij steeds dat die lage notering niet aan de PR afdeling van Oranjewoud ligt, die doen hun best om de berichten op de website te zetten. Alleen jammer dat de Pers die niet overneemt.
Bescheidenheid siert de mens, maar beleggers zouden graag meer PB tjes willen zien.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL