NA “PARIJS”: WAT MOET ER NU GEBEUREN?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 16/11/2015 07:30
Uiteraard zijn ook wij bijzonder geschokt en boos over de afschuwelijke gebeurtenissen in Parijs op vrijdag de 13e. Net als veel andere Nederlanders hebben wij ons afgevraagd welke consequenties dit heeft voor ons, en welke maatregelen nu genomen dienen te worden. Zeker nu het er op lijkt dat een aantal van de terroristen via de ongecontroleerde vluchtelingenstroom van de afgelopen maanden de EU zijn binnengekomen.

Les één bij crisismanagement is: zo snel mogelijk de situatie weer onder controle krijgen en deze vooral niet verder laten escaleren. Zolang we niet precies weten wie Nederland en de EU binnenkomen, zal op zeer korte termijn moeten worden overgegaan tot het effectief sluiten van de nationale grenzen, gekoppeld aan het actief controleren, in samenwerking met onze bondgenoten, van de Europese buitengrenzen. Het is een gotspe dat de EU en de NAVO niet in staat zouden zijn om de eindeloze stroom bootjes tussen Turkije en Griekenland te beëindigen, of in elk geval significant terug te brengen. Aanpak begint niet bij het omkopen van Turkije maar bij zelf actief handelen.

Het is onverantwoord dat Nederland afwacht tot het moment dat de EU eindelijk iets doet. Daarom dient ons land met onmiddellijke ingang ­- in navolging van Polen - nu pas op de plaats te maken en geen nieuwe vluchtelingen toe te laten. Alle aandacht dient nu te worden geconcentreerd (o.a. via de IND) op het onderzoeken wie precies in huis zijn gehaald. Het is uitermate triest en slecht voor de democratie dat een normale discussie over de maatregelen die nu in het landsbelang genomen dienen te worden niet mogelijk is. Het gaat steeds weer over de “toon” (of over “Wilders”) maar niet over oplossingen.

Forum voor Democratie roept hierbij het Kabinet op om orde op zaken te stellen. We dienen zo snel mogelijk greep te krijgen op de situatie door de toestroom van nieuwe immigranten voorlopig – en met onmiddellijke ingang – te stoppen. Er dient snel extra geld beschikbaar te komen voor onze nationale veiligheid en onze defensie. De Nederlandse staat moet met een plan komen om de immigranten die tot nu toe naar ons land zijn gekomen tijdelijk op te vangen en het beleid moet gericht zijn op terugkeer – niet op permanente verblijfsvergunningen en Nederlands staatsburgerschap.


migrant-crisis2.png

Onze democratie staat momenteel onder grote druk. We worden geconfronteerd met existentiële dreigingen en de regering neemt voortdurend maatregelen die lijnrecht ingaan tegen datgene wat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil. Uit opinieonderzoek blijkt dat ruim 70% van de Nederlanders - net als wij - wil dat er weer grenscontroles ingevoerd moeten worden.

We zetten ons in voor een sterkere democratie waarin de Nederlandse bevolking meer te zeggen krijgt. In korte tijd hebben we al veel bereikt: wekelijkse bijeenkomsten, seminars en vele publicaties en optredens in de media. Bovendien hebben we met een aantal partners een referendum over het associatieverdrag met Oekraïne weten af te dwingen. Al onze activiteiten - die aanzienlijke kosten met zich mee brengen - doen wij geheel belangeloos en zonder subsidies. Daarom blijft uw steun hard nodig. Zeker nu!

Steun ons!
Forum voor Democratie (norply@forumvoordemocratie.nl)





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL