Een integrale cloudoplossing met het Ctac Business integratieplatform

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 25/02/2016 14:43
Ctac Ctac breidt haar cloudpropositie uit met een Business integratieplatform op basis van Dell Boomi Atomsphere™. Naast deze technologie maakt Ctac ook gebruik van SAP en Micrososft integratiesoftware.

Organisaties hebben de noodzaak applicaties te laten samenwerken om processen efficiënt en effectief te laten verlopen.

Integratie is daarom belangrijker dan ooit. Of u nu systemen moet verbinden, processen wilt automatiseren, met partners wilt integreren of hybride cloudoplossingen moet bouwen, Ctac biedt u het integratieplatform dat u hiervoor nodig heeft. Het platform is af te nemen op basis van public cloud of in een hybride vorm.

Door een intuïtieve interface met drag & drop functionaliteit en het groot aantal beschikbare connectoren is data- en applicatie-integratie snel te realiseren. Het platform biedt standaard connectoren voor een groot aantal applicaties, databases en systemen en is het grootste integratieplatform op basis van public cloud.

Met het integratieplatform – dat op basis van subscription wordt aangeboden – zorgt Ctac voor u voor een ongekend snelle en flexibele cloudintegratie. En dat zónder grote investeringen in hardware en software.

Naast de technologie van Dell Boomi Atomsphere™, maakt Ctac ook gebruik van integratiesoftware van SAP en Microsoft.

Meer weten? Neem contact op met Marco Kortekaas
ga naar
http://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/Februari-2016/Een-integrale-cloudoplossing-met-het-Ctac-Business



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL