Partnership Custom Connect en Ctac in Cloud Connectivity Services

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 22/04/2016 11:46
Ctac bedient veel enterprises in Retail, Wholesale, Manufacturing, Real Estate en Professional Services in België, Nederland en Frankrijk. Ctac voorziet in informatiesystemen die zijn gebaseerd op flexibele en schaalbare infrastructuren. “Onze klanten moeten altijd kunnen rekenen op de maximale beschikbaarheid van hun bedrijfskritische applicaties en data. Custom Connect beheert de daarvoor benodigde connectiviteit binnen onze eigen infrastructuur en de aansluitingen met onze klanten,” zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. Connectivity is van het grootste belang omdat het de levenslijn is tussen de datacenters, clouds, locaties en gebruikers. Hilgerdenaar: “Connectiviteit behoort centraal te staan in elke datacenterstrategie.”

Ctac heeft op de AMS-IX ring een virtueel datacenter gebouwd waarin omwille van redundancy vijf datacenters van de grotere providers zijn geïntegreerd. Custom Connect managet de connecties tussen de datacenters en met Ctac’s klanten. De connectiviteit tussen de datacenters heeft de hoogst mogelijke beschikbaarheid.

Verder zorgt Custom Connect ervoor dat de klanten van Ctac – bedrijven die doorgaans zijn gericht op innovatie en expansie – de beschikking hebben over de connectiviteit die past bij de eisen van hun business. Deze eisen verschillen per bedrijf en per applicatie, in termen van bandbreedte, prijs en latency. Op de meest exotische locaties kunnen aansluitingen nodig zijn.
Nieuwe technologieën leggen een aanzienlijke druk op de snelheid van dataconnecties. Bijvoorbeeld in-memory analyses: omdat de analyse plaatsvindt in het RAM-geheugen van de computer, neemt de verwerkingssnelheid enorm toe. De connecties van en naar de brondata moeten die snelheid aankunnen. Dit vergt connecties met de laagst mogelijke vertragingen (latencies). “Wij zien de vraag veranderen van ‘sluit mijn business centers en datacenters op elkaar aan’ naar ‘sluit mijn data aan, waar die zich ook maar bevinden’,” zegt Olav van Doorn, CEO van Custom Connect.

Datacommunicatie gaat naar Internet en IP. Custom Connect helpt ‘All-IP’ strategieën te realiseren. Security is dan een belangrijk vraagstuk. Ctac wil de beveiliging in het netwerk geregeld hebben, en wel op zo’n manier dat DDoS-aanvallen en andere ongerechtigheden worden afgevangen voordat ze de applicaties kunnen bereiken en beschadigen. Custom Connect bouwt voor Ctac een schoon internet met gegarandeerde SLAs.

Over Custom Connect (custom-connect.com)
Custom Connect levert wereldwijd managed connectivity & infrastructure services. De carrier-neutrale aanpak waarborgt dat klanten kunnen rekenen op betrouwbare, geïntegreerde connectiviteit via een enkel point-of-contact. Dit verlaagt de netwerkkosten, verbetert het netwerkmanagement, helpt support te consolideren en vereenvoudigt het inkoopproces. Het specialisme in het ontwikkelen en implementeren van low-latency netwerken op maat heeft Custom Connect een vooraanstaande positie gegeven in tijdgevoelige sectoren, zoals Finance, Enterprise, Retail, Media en Cloud Services.

De maatoplossingen variëren van Private Dark Fiber, Wavelength, Ethernet, IP en MPLS netwerken tot meer gespecialiseerde connectiviteitsopties zoals Microwave en Millimeterwave. Custom Connect biedt multinationale ondernemingen met complexe infrastructurele uitdagingen volledig gemanagede multi-site connectivity services met onder meer site-to-site networking, lokale en gecentraliseerde IP-services, co-location services en datacenter connectivity. Elke klant krijgt dedicated project management en 24x7 support.

Custom Connect’s klantenbestand bestaat uit bedrijven uit de Fortune 500/FTSE1500, Automated Trading Desks, ISPs, banken, consumentenmerken, cloud service providers en media. Het hoofdkantoor van Custom Connect staat in Amsterdam. In de City of London, New York en Dubai zijn kantoren. http://www.custom-connect.com/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL