Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (de

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/05/2022 15:42
Agendapunt 3b Vaststellen van de jaarrekening over 2021
De jaarrekening over 2021 is vastgesteld.

Agendapunt 3d Voorstel tot uitkering van dividend over 2021
Het voorstel om over het boekjaar 2021 een (keuze)dividend uit te keren van € 0,11 per gewoon aandeel is aangenomen.

Agendapunt 3e Goedkeuring van het door het bestuur gevoerde beleid en tevens decharge aan elk van de leden van het bestuur
Overeenkomstig het voorstel is aan het bestuur decharge verleend.

Agendapunt 3f Goedkeuring van het door de raad van commissarissen uitgeoefende toezicht op het beleid en tevens decharge aan elk van de leden van de raad van commissarissen Overeenkomstig het voorstel is aan de raad van commissarissen decharge verleend.

Agendapunt 4a Bezoldigingsverslag
De AvA heeft over het bezoldigingsverslag haar negatief stemadvies uitgebracht.

Agendapunt 4b Voorstel tot aanpassing bezoldigingsbeleid bestuur en vaststelling bezoldigingsbeleid raad van commissarissen
Het voorstel tot aanpassing van het bezoldigingsbeleid bestuur en vaststelling van het bezoldigingsbeleid raad van commissarissen is niet aangenomen.

Agendapunt 5 Benoeming van de accountant voor de controle van de jaarrekening van de Vennootschap over het boekjaar 2023
Overeenkomstig het voorstel is PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. benoemd tot de onafhankelijke accountant die over het boekjaar 2023 de jaarrekening van de Vennootschap controleert.

Agendapunt 6 Herbenoeming van mevrouw E. Karsten als commissaris van de Vennootschap Overeenkomstig het voorstel is mevrouw Karsten herbenoemd tot commissaris voor een termijn van een jaar, welke zal eindigen na afloop van de AvA van 2023.

Agendapunt 7 Machtiging inkoop eigen aandelen door het bestuur
Overeenkomstig het voorstel is het bestuur gemachtigd om tot een maximum van 10% van de uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van de Vennootschap te verwerven gedurende achttien maanden na afloop van deze AVA.

Agendapunt 8 Aanpassing governance
a) Voorstel tot wijziging van de statuten van de Vennootschap
b) Aanwijzing van het bestuur als het bevoegde orgaan om te besluiten aandelen uit te geven, rechten tot het nemen van aandelen te verlenen en voorkeursrechten te beperken of uit te sluiten
Overeenkomstig het voorstel is besloten tot wijziging van de statuten van de Vennootschap en tot aanwijzing van het bestuur als het bevoegde orgaan om te besluiten aandelen uit te geven, rechten tot het nemen van aandelen te verlenen en voorkeursrechten te beperken of uit te sluiten.

De leden van het bestuur en raad van commissarissen hebben kennisgenomen van deze besluiten en zullen zoals gebruikelijk de dialoog met aandeelhouders (blijven) aangaan.

De volledige stemuitslag zal zo spoedig mogelijk op de website van de Vennootschap worden gepubliceerd.

reactie XEA.nl
De CEO vertelde dat hij ook aandelen CTAC koopt en nieuw personeel wil CTAC ook zien binnen te halen met aandelen deelname in CTAC.
Het tweede half jaar zal de nieuwe strategie gaan bijdrage aan de opwaartse weg omhoog van CTAC.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL