Fagron publiceert agenda jaarlijkse en buitengewone aandeelhoudersvergadering 2024

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/04/2024 08:21
De Raad van Bestuur van Fagron NV nodigt aandeelhouders uit de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders en de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Fagron bij te wonen op maandag 13 mei 2024.

Agenda

Op de agenda staan onder andere de bespreking van het jaarverslag, de goedkeuring van de jaarrekening en het dividendvoorstel van €0,30 over het boekjaar 2023 en de goedkeuring van het remuneratiebeleid. Het remuneratiebeleid voorziet in een verhoging van de jaarlijkse vergoeding voor niet-uitvoerende bestuurders. Verder staat het voorstel tot herbenoeming van Robert ten Hoedt als onafhankelijk, niet-uitvoerend bestuurder op de agenda. De volledige agenda en verdere details zijn te vinden in de vergaderstukken.

Vergadering en vergaderstukken

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Fagron zal worden gehouden op maandag 13 mei 2024 om 15.00u CET ter statutaire zetel van Fagron, Venecoweg 20a, 9810 te Nazareth (België) en via audio- en videoconferentie. Onmiddellijk aansluitend zal de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ten overstaan van notaris Stijn Raes.

De oproeping, inclusief de agenda, en andere documenten met betrekking tot beide algemene aandeelhoudersvergaderingen kunnen worden geraadpleegd op de website van Fagron.

Voor meer informatie

Karen Berg

Global Investor Relations Manager

Tel. +31 6 53 44 91 99

karen.berg@fagron.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL