Qurius Management investeert 1,4 miljoen EURO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 22/03/2010 07:50
Zaltbommel, 22 maart 2010 - Na recente reorganisatieactiviteiten in zijn operaties heeft Qurius een International Leadership team gevormd om de strategie voor de komende tijd te ontwerpen en te implementeren. Dit team van 23 leiders, waaronder de Raad van Bestuur en senior managers uit alle landenorganisaties, heeft zichzelf gecommitteerd om alle Qurius operaties onder hun leiding op één lijn te brengen met de nieuwe strategie. Deze strategie zal gepresenteerd worden tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 April 2010.

Het International Leadership team investeert 1,4 miljoen EURO, bestemd voor de financiering van activiteiten in lijn met de nieuwe koers. Op 19 maart heeft Qurius 4.729.730 aandelen uitgegeven tegen de slotkoers van 19 maart ten behoeve van het International Leadership team. Deze aandelen hebben een lock-up periode van drie jaar.

Leen Zevenbergen: "Dit is absoluut een uniek moment. Ik heb mijn team business leaders verzameld en hen om hun persoonlijke verbintenis gevraagd aan mij en aan mijn team. Ik ben er trots op dat zij zich allemaal hebben gecommitteerd met een aanzienlijke persoonlijke investering in Qurius, voor in totaal 1,4 miljoen EUR. Dit een krachtig teken van vertrouwen in de toekomst en van echt ondernemerschap. De start van iedere positieve verandering is immers het vertrouwen en de overtuiging van de top."

Einde persbericht


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL