Het World Economic Forum verhaal.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 29/01/2022 11:19
Regering erkent juridisch bindende afspraken met World Economisch Forum.
Is dit de "opheffingsuitverkoop van/door de Regering van Nederland!?
door Ido Dijkstra.
Na flink rappelleren- normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen- kreeg Forum voor Democratie vlak voor de Kerst eindelijk verschillende brieven boven tafel, die door het World Economisch Forum(later WEF) waren verstuurd aan leden van de Regering. Bijvoorbeeld een uitnodiging aan minster Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. "Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19 tijdperk onder het thema The Great Reset"!
ook demissionair minister W. Hoekstra(CDA) kreeg zo'n brief. "Uw bijdrage aan The Great Reset zal bijzonder cruciaal zijn " is aan van" de zinsnedes. Maar de meest sensationele onthulling kwam uit een brief van Carola Schouten in antwoord op kamervragen van FvD- kamerlid Gideon van Meijeren, "Nederlandse bewindspersonen nemen regelmatig op uitnodiging deel aan de door het WEF georganiseerde bijeenkomsten, "schrijft zij"! Daarnaast is sprake van samenwerkingsverbanden met het WEF, die zijn vastgelegd in overeenkomsten op de volgende terreinen - Sustainable Investment Policy- Tropical Forest Alliance- Food Systems Initiative - Food Innovation Hubs.
De in deze overeenkomsten "vastgelegde verplichtingen zijn juridisch bindend".
Vooral die laatste bekentenis roept vragen op.
Dat doet "The Great Reset" al langer. Het WEF had het alomvattende hervormingsplan in maart 2020 al online staan, toen we nog maar bitter weinig wisten over Covid 19. Volgens FvD is die "Great Reset", de ware reden achter (het aanhouden van) de corona crisis. "Het doel ervan is ons huidige systeem om te wentelen naar een een wereldwijd systeem, waarin "klimaat central staat", zegt FvD Kamerlid P. v. Houwelingen. "Ik noem het Klimaat globalisme". De corona-crisis is de aanleiding voor de Great Reset, die weer is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG's). Dat zijn mooi klinkende doelen, maar verder holle frasen om tot veranderingen te komen. Wat wij in de praktijk zien is dat ze de contouren van een totalitair systeem aan het implementeren zijn. De vrijheden die dat in de weg staan, ontnemen ze ons door wetsveranderingen met Covid-19 als excuus. Als de ontwikkelingen zich door zetten, blijven er weinig "Burgerrechten over en is het niet ondenkbaar dat ze het bezit van mensen willen Onteigenen"! Een van de visies van het WEF voor 2030 is: "You'll own nothing and be happy"!

FvD heeft op de tenen getrapt van de regeringspartijen door hen te confronteren met de grote invloed van het WEF op het Nederlands beleid. R. Mikkers, woordvoerder van W. Hoekstra, doet de interpretatie van FvD al als:" complot theorie├źn van Wappies die instituties en de wetenschap niet willen geloven". Mikkers: "FvD maakt er een janboel van"! The Great Reset is voor ons een metafoor om te kijken wat we gaan doen met de samenleving als we van Covid-19 af zijn. Het WEF is een netwerkorganisatie, geen bestuursorgaan. Er is geen groots plan voor een QR samenleving of vaccinatieverplichting. Dat is nog altijd een keuze, toch? Natuurlijk is er wel drang, anders komen we nooit uit deze crisis!
Van Houwelingen weet dat het door hem geschetste scenario confronterend is. Het klinkt als een slecht plan uit een Bond-film. De baas van het WEF, Klaus Schwab, heeft ook wel wat weg van de schurk Blofeld uit Thunderball (q961). Desondanks manoeuvreren de machtspartijen zich steeds vaker in het verdachtenhoekje, door de vragen niet te beantwoorden, maar te ridiculiseren of zelfs aantoonbaar te liegen. Van Houwelingen:" wij proberen feiten boven water te halen. Nederlandse bewindslieden werken achter de schermen mee aan "The great Reset". Het WEF is aantoonbaar verweven met ons Staatsapparaat. Er is nauw contact met bewindslieden en ambtenaren. Uit de WEF-papers, die nu op de website van FvD staan, blijkt verder dat Nederland in maart 2021 een verzoek kreeg om EUR 651.000 subsidie over te maken naar Zwitserland voor het oprichten van een Global Coordination Secretariat (GCS). Dit is snel geaccordeerd door het Ministerie v. Economische Zaken. WEF stelt ook voorwaarden voor welke personen invulling moeten geven aan dit secretariaat. Allemaal met Nederlands belasting geld. Dat is de omgekeerde wereld. Dit zijn geen complottheorieen meer, het zijn complotfeiten. Ik vermoed dat het de top van de ijsberg is.
Het is niet de eerste keer dat FvD het schimmige karakter van de relatie tussen WEF en het kabinet blootlegt. In Juli 2021 vroeg Gideon van Meijeren aan Rutte, wat hij vond van het boek "The Great Reset" van Klaus Schwab. "Ik ken het boek niet"! Maar ik zou de heer Van Meijeren willen adviseren om niet al te veel in die conspiracy theorie├źn te geloven, " antwoordde Rutte. Uit een brief van de minster-president aan Schwab bleek echter, dat hij het boek wel degelijk had gelezen(dus weer een leugen red.) en het "een hoopvolle analyse voor een betere toekomst" vond.
De FvD fractie is vastberaden de luis in de pels van de Nederlandse politiek te blijven. Van Houwelingen:" ik heb best vertrouwen in het ambtenarenapparaat. Zij moeten zich aan procedures houden en ik denk dat er velen ter goeder trouwzijn. Daarom komt er wel informatie naar buiten. Velen hebben alleen geen idee waar ze aan meewerken. In de reguliere media wordt er niet over gesproken en dus is het geen realiteit voor de gemiddelde Nederlander. Wij blijven strijden om het bloot te leggen. Wij vinden dat het het Nederlandse volk antwoord verdient op vragen als: hoe zijn de verhoudingen met de WEF-club? Wat willen ze NU echt? En "waar komen de orders vandaan"?

Wat is de WEF?
Invloedrijkste netwerkorganisatie ter wereld.
Het World Economic Forum opgericht in 1971door de toen33 jarige Klaus Schwab, is volgens onder meer de Duitse economisch expert en journalist Ernest Wolff de invloedrijkste netwerk ter wereld. Het Young Leaders Programma van het WEF, dat door Schwab persoonlijk wordt begeleid, is onder meer doorlopen door Bill Gates, Angela Merkel (Kasner), Tony Blair, N. Sarkozy, Jose- Manuel Barroso, Justin Trudeau, Lucinda Arden(premier Nw Zeeland) , S.Kunz (Oostenrijk) en E Macron, zo onthulde Wolff. Let wel; deze leiders volgden het programma van de WEF voorafgaand aan hun latere politieke carriere. Onder hen bevonden zich ook 4 cursisten die het in Duitsland hebben gebracht tot minister van Volksgezondheid. Ook leden van de vorstenhuizen van Denemarken, Noorwegen, Nederland en Zweden maken deel uit van de organisatie. Koningin Maxima is in 2020 toegetreden tot de bestuurscommissie van WEF's Digital Currency Governance Consortium, een stuurgroep die zich richt op afschaffing van al het contante geld. Het WEF heeft ca. 400 mensen in dienst. Het jaarbudget bedraagt 200 miljoen Zwitserse Franks. Dat wordt betaald door ca. 1.000 grote concerns. In de raad van toezichtvan het WEF, heeft Mevr C. Lagarde zitting, alsmede Koningin Rania van Jordanie en Larry Fink van BlackRock(de grootste vermogensbeheerder ter wereld(bron gezondverstand.eu/2021/09/15/de-leiderskweekschool-van-klaus-schwab/ )

Mede hierdoor
zullen er ieder najaar en iedere winter beperkende maatregelen blijven gelden. Ter onderdrukkingen van...? Alleen in de zomer mogen gezamenlijk activiteiten buiten plaatsvinden!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL