Politiek - OM versus Rechtspraak. Pim Fortuyn was er 1 dader act.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 30/04/2022 09:49
De moord op Pim Fortuyn was een daad die op 6 mei 2002 in Hilversum werd gepleegd door Volkert van der Graaf. Dit was negen dagen voor de parlementsverkiezingen waarbij voor de politieke partij van Pim Fortuyn, de LPF, een grote zege werd voorspeld.

De komende week alweer 20 jaar geleden.

Fortuyn verliet kort na 18.00 uur de studio's van Radio 3FM op het Media Park in Hilversum, waar hij kort tevoren in het radioprogramma Ruuddewild.nl interviews namens zijn partij LPF had gegeven. De laatste persoon die hem interviewde was Filemon Wesselink, die op dat moment stage liep bij BNN. Fortuyn werd op weg naar zijn auto neergeschoten.[1] Ooggetuigen waren onder anderen Fortuyns chauffeur en kandidaat-Tweede Kamerlid Hans Smolders, een woordvoerder van de LPF, en radiopresentatoren Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte. Reanimatie mocht niet meer baten; Fortuyn overleed kort na de aanslag. Hij is 54 jaar oud geworden.

Pim Fortuyn (1948-2002)
De schutter werd even later enkele straten verderop door twee agenten gearresteerd bij een naburig tankstation! Nadat de schutter door de chauffeur van Pim Fortuyn was achtervolgd.[bron?] De aangehouden man werd later geïdentificeerd als Volkert van der Graaf, een Nederlander van toen 32 jaar, woonachtig in Harderwijk. Hij was, ten tijde van de aanslag, niet bekend bij Justitie en was werkzaam voor de milieu beschermingsorganisatie Vereniging Milieu-Offensief. Hij hield zich in die tijd met enig succes bezig met juridische procesvoering tegen milieu-overtredingen door met name boeren en tegen dierenmishandeling. Ook controleerde hij vaak eigenhandig of veehouders en boeren de vereiste milieuvergunningen hadden. Als motief voor de moord verklaarde Van der Graaf dat hij Fortuyn zag als een gevaar voor de zwakkeren in de maatschappij.[2]
zie & lees meer op
https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Pim_Fortuyn

Wij hebben daar analyses op los gelaten.
Het was geen 1 mansactie, dat is duidelijk.

- De dader van de actie was geen bekende van Justitie.
- Er was op dat moment geen bewaking bij het Media Park in Hilversum.
- Hoe wist(en) derde dat Mijnheer Prof. Drs. P. Fortuyn daar een interview zou geven in het Media Park in Hilversum.
- de aanslag was op 6 mei(de 5de maand) om ca. 18.00 uur en om 19.00 uur in het nieuws (radio) werd het "overlijden" van Mijnheer Fortuyn bekend gemaakt.
- het toeval is het volgende: " 5 maanden later op 6 oktober (de 10de maand) 2002 – De Nederlandse Prins-Gemaal en man van Koningin Beatrix, Prins Claus, overleed om 19.00 uur in het AMC in Amsterdam aan de gevolgen van de ziekte van Parkinson en een longontsteking"!


- De dag na de aanslag op Pim Fortuyn besloot het demissionaire kabinet-Kok II dat de nationale verkiezingen op 15 mei moesten doorgaan. Was dat 'n misleiding van aandacht van de moord !?
- Waarom was de Wijlen Mijnheer Kok zo resoluut over dat besluit!?
Was dat kennis e/o uiting van voorkennis!?
-Direct na de aanslag ging de chauffeur van mijnheer Fortuyn achter de schutter aan en vrijwel direct waren er 2 "agenten met speurhond" ter plaatse, om de schutter bij een benzine tankstation even verderop te kunnen arresteren. Was dit samenspel e/o toeval!?
- onze "nestor" is eens bij een overval door de vluchtende overvaller, die hij wilde tegenhouden, met een pistool bedreigt in zijn vlucht, toen kwamen er geen agenten met speurhonden!

- Dit doet ons teruggaan naar de moord op JFK en op de verdachten Lee Harvey Oswald. Die later begeleid tussen agenten werd vermoord door Jack Ruby. Een persoon die daar niets te zoeken had op dat moment. Toevallige aanwezige!? Tot een rechtszaak is het nooit gekomen.

- Wat hadden die 2 agenten daar met speurhond te zoeken bij het Media Pakt in Hilversum! op dat "moment"?
Was dit allemaal toeval? Toeval bestaat in deze wereld niet meer.

J.F Kennedy en Prof. Drs. P Fortuyn waren politiek gezien een gevaar voor de gevestigde politieke "orden"! Dus moesten die, deze 2 personen gestopt worden en wat is er achter de schermen gebeurd. We zullen het misschien nooit weten. Maar sommige gebeurtenissen kunnen geen toevalligheden zijn.
Getuigen melden bij de moord op JFK, dat er van verschillende kanten "tegelijk geschoten werd"! De redactie van XEA.nl is in het bezit van het LIFE magazine over de toedracht en relaas van/over de moord op JFK. Dus kan de dader het niet, als 1 persoon zijn geweest bij moord op JFK.

Dezelfde vergelijking zijn er ook bij de moord op Pim, als bij John FK.
Overeenkomsten die aan toeval doen denken, maar 't mogelijk niet is/zijn.
De dader van Pim, kreeg alles voor elkaar (lees).
Elke wens werd, die hij stelde, vervuld!?
juli 2014
Volkert van der Graaf spant een kort geding aan tegen de Staat omdat hij af wil van de voorwaarden die zijn gekoppeld aan zijn vervroegde vrijlating. Volgens Van der Graaf laat zijn gedrag het toe de voorwaarden te versoepelen.
Van der Graaf mag niet met de media praten.
Waarom mag hij dat niet!?
Is/zijn er partij(en) bang dat hij zijn mond voorbij praat!?

Waarom?
'Justitie onderzoekt fotograaf Volkert van der Graaf'.

Tegen de fotograaf die Volkert van der Graaf op de plaat zette na zijn vrijlating loopt een strafrechtelijk onderzoek. Dat heeft het OM bevestigd aan het onderzoeksprogramma Argos.

Die week meldde advocaat Stijn Franken aan de Volkskrant dat er destijds afspraken waren gemaakt met de overheid over de eerste foto van Volkert van der Graaf na diens vrijlating op 17 juni 2014. Volgens de advocaat had de overheid gevraagd of hij de fotograaf wilde regelen voor de foto van Van der Graaf.

Dit wekt toch vragen op!?
Waarom regelde het OM dit soort zaken!
Dit wijst naar een "moederlijke zorg & bescherming van deze persoon"!
Was dit allemaal nodig!?
Hiermee wekt je zelf verdachtmakingen op partij(en), door zo te handelen.

In de media in de VS gonsde het in de jaren 1964/7 van betrokkenheid van de Overheid aldaar en gevestigde orde van handhavers.

Waren er hier dezelfde geruchten!?
Neen, maar eens zei een "journalist tegen ons, de Overheid & Semi Overheden zorgen dagelijks voor kopij"! Sommige zaken mogen wij niet uitspitten!
De zaak die jullie hebben aangekaart, met kopieën van jouw, zaten niet meer in het dossier. Alle 50 stukken waren verwijderd en dat zegt al genoeg.

Blijft voor ons de Vraag: "waarom mogen zij dat niet"!?

Of mag/mocht de "onderste STEEN" niet boven komen!?

VREEMD
Tweede Kamer maximumstraf "Doodslag" moet naar 25 jaar.
Voor MOORD was levenslang.
Bijzonder, dat de MOORDENAAR van Prof. Pim Fortuyn geen "levenslang kreeg"! Waarom niet, hij deed dat schijnbaar niet uit vrije wil! Had Volkert dan een "OPDRACHT"!?Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL