Beleggen kun je zelf

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Boek 28/04/2011 16:54
De beurs staat na de kredietcrisis op een historisch laag punt. Is het nu een goed moment om in te stappen? Is beleggen wellicht iets voor mij? De VEB geeft met deze nieuwe uitgave een helder antwoord op deze vragen.

Beleggen kun je zelf is een praktische handleiding die veel mensen van pas zal komen. Beleggen doen we ten slotte vrijwel allemaal: velen beleggen indirect en onbewust via hun pensioenopbouw, in een beleggingsfonds of een verzekeringspolis. Anderen beleggen wel direct en bewust maar laten zich met kostbaar advies bijstaan door een bank of vermogensbeheerder. Na het lezen van Beleggen kun je zelf is duidelijk waarom men belegt of zou moeten beleggen, welke mogelijkheden er zijn en welke valkuilen men kan tegenkomen. Helder en zonder ingewikkeld rekenwerk worden de belangrijkste begrippen verduidelijkt. Men leert stapsgewijs alle basisbegrippen van het beleggen aan de hand van concrete aanwijzingen en praktische tips. Tegen het einde is de lezer in staat in 5 stappen voor zichzelf een beleggingsportefeuille samen te stellen die aansluit bij zijn persoonlijke situatie.


Over de auteur
Patrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiƫle sector. Als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee. Sinds 2008 is hij hoofd economische zaken bij de VEB.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL