Fabeltjes over beleggen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Boek 28/04/2011 17:06
Soms gaat het goed op de beurs en soms gaat het slecht. Maar vooral als het een tijdje goed gaat, merk je dat om je heen. Dan levert beleggen in aandelen heel wat gespreksstof op voor verjaardagen, feestjes en recepties. Je hoort dan verhalen van beleggers die trots zijn op hun successen. Vaak hebben ze een uitgesproken mening over hun eigen beleggingsstrategie. De adviezen vliegen je om de oren.

'Je bent gek als je je geld op de bank zet, aandelen leveren altijd een
hoger rendement op' en 'Bij een ipo moet je altijd voor veel aandelen
intekenen, want dat gaat eigenlijk nooit fout'. Ook hoor je: 'Na een
aandelensplitsing kun je rekenen op een koersstijging' en dan zijn er nog verhalen over beleggingen in tropische oorden die een gegarandeerd hoog rendement opleveren.

In dit boek bekijken de auteurs een aantal van die gevestigde meningen. Niet door er meteen een eigen standpunt tegenover te zetten, maar door de theorie uit te leggen en te kijken naar de praktijk. Gewoon rekenen met koersen en rendementen. Op basis daarvan kan worden vastgesteld wat er waar is van al die wijsheden die je hoort op tv, in beleggingsbladen en op bijeenkomsten.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL